8.000

pacients atesos cada mes

A més de continuar donant servei en funció de les necessitats de la sanitat pública i alleujar així les seves llistes d’espera, l’Hospital de la Creu Roja vol que la renovació permeti potenciar consultes com les relacionades amb l’aparell digestiu. Altres àrees tan importants, com ginecologia i oftalmologia, també preveuen disposar de equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat per atendre els pacients en les millors condicions.

La gestió depèn d’un equip de DUE i auxiliars, que s’encarreguen de que tot estigui preparat per a la seva arribada i s’asseguren atendre’ls durant la consulta al costat del facultatiu de cada especialitat.

L’índex de satisfacció de les persones que passen per les nostres consultes externes supera el:

0%
consultas externas

MODERNITZACIÓ I REFORMA

Cal tenir present que, en l’actualitat, un elevat nombre de processos d’hospitalització es resolen en l’àmbit ambulatori, així que vam plantejar reformar el concepte de consulta externa especialitzada amb unitats dotades de tecnologia suficient per resoldre aquesta atenció sense ingrés.

INCREMENTAR EL SERVEI

Amb aquesta finalitat, incrementarem el servei amb noves especialitats i proves associades </ strong>. Per poder realitzar el circuit complet d’un pacient, des de la consulta inicial fins a les proves i l’alta. Consultes organitzades perquè la resposta diagnòstica i el tractament del pacient guanyin immediatesa

SITUACIÓ I ACCÉS

Les Consultes Externes de l’Hospital de la Creu Roja de Palma es mantindran a la planta baixa on es troben ara, però millorant l’accés dels pacients ambulants i facilitant encara més tant l’arribada al centre, com el recorregut de consulta.

SERVEIS HOSPITALARIS

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Rehabilitació

Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospitalització

El nostre compromís amb la cronicitat de les Balears.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Cirurgia

Ampliem el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Consultes
Externes

Noves especialitats, equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Proves
Diagnòstiques

Realitzem proves radiològiques, anàlisis clíniques, endoscòpies, etc., amb l’objectiu d’oferir un tractament complet als nostres pacients.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospital de Dia

Un equip multidisciplinari té cura i tracta a “la nostra gent gran” amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia en la seva vida quotidiana, aportant-los major qualitat de vida.