• El centre hospitalari ha anunciat avui la incorporació d’un nou gabinet de dermatologia i pneumologia i l’ampliació dels serveis de radiologia, rehabilitació i el seu centre de dia amb l’objectiu d’augmentar i millorar la seva activitat i l’assistència.

Palma, 31 de gener. L’Hospital de la Creu Roja a Palma ha rebut avui la visita del batle de Palma, Jaime Martínez, amb l’objectiu que pugui conèixer les renovades instal·lacions i els nous serveis sanitaris que presta el centre hospitalari sense ànim de lucre integrat a la xarxa hospitalària pública de les Illes Balears.

A la visita oficial ha assistit el batle de Palma, Jaime Martínez, acompanyat de la segona tinent de batle de l’Àrea de Serveis Socials, Educació, Participació Ciutadana, Joventut, Interculturalitat i Igualtat, Lourdes Roca, el president Autonòmic de la Creu Roja a les Illes Balears, Mateu Ballester i el Gerent de l’hospital sense ànim de lucre, Xim Torrebella, així com altres membres representants de la Creu Roja.

En el marc de la visita i amb motiu del compromís amb IBSalut de posicionar-se com un dels hospitals de referència i en l’avantguarda de noves tecnologies a Mallorca, el centre hospitalari ha anunciat avui la incorporació d’un nou gabinet de dermatologia i pneumologia i l’ampliació dels serveis de radiologia, rehabilitació i el seu centre de dia.

Ampliacions que permetran augmentar l’activitat i millorar l’assistència i atenció als i les pacients que acudeixen al centre hospitalari.