La consellera ha pogut visitar la renovació integral de l’edifici i de totes les seves instal·lacions, així com conèixer les darreres incorporacions en equipament tecnològic.

Palma, 14 desembre. La consellera de Salut, Manuela García, ha visitat avui  l’Hospital de la Creu Roja a Palma, centre privat integrat a la xarxa hospitalària pública de les Illes Balears, amb l’objectiu de conèixer les noves instal·lacions del centres hospitalari sense ànim de lucre després de sotmetre’s, ara fa dos anys, a una transformació i reforma integral de l’edifici i de totes les seves instal·lacions que ha suposat la modernització de tot el seu equipament tecnològic i dels seus serveis sanitaris. 

A la visita oficial ha assistit la Consellera de Salut, Manuela García, acompanyada del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, el President Autonòmic de la Creu Roja a les Illes Balears, Mateu Ballester i el Gerent de l’hospital sense ànim de lucre, Xim Torrebella, així com altres membres representants dels Serveis de Salut de les Illes Balears i de la Creu Roja. 

En el marc de la visita s’ha presentat la incorporació d’una nova tècnica sanitària per a la realització de fimosis automatitzades amb dispositiu Circcurer. Aquesta tècnica innovadora a Balears suposa un procediment revolucionari, ja que permet realitzar una circumcisió en pocs minuts sense que l’uròleg hagi de suturar. D’aquesta manera, es redueixen els riscos intra i postoperatoris i es fa més fàcil el maneig de la ferida quirúrgica per part del pacient a casa. 

En la recepció la consellera ha destacat la importància de seguir incorporant noves tècniques sanitàries i fomentar la millora de tots els serveis sanitaris. En aquest sentit, la consellera ha posat en valor l’esforç realitzat per l’hospital en millorar tots els serveis i l’aposta per la tecnologia de darrera generació. 

Segons Xim Torrebella, gerent del Hospital de la Creu Roja, “amb la incorporació d’una tècnica de darrera generació d’aquestes característiques contribueix ha posicionar el nostre centre en la vanguardia de les tècniques urològiques i segueix dotant a l’hospital del millor equipament”. “En l’actualitat l’hospital de la Creu Roja, després de la seva transformació i modernització, té capacitat per oferir atenció sanitària a tota la població de Mallorca”, destaca Torrebella.

Enguany, en el marc del conveni singular amb IBSalut, l’hospital de la Creu Roja ha realitzat 7.519 cirurgies, ha atès 72.320 consultes, ha practicat 5.775 endoscòpies digestives i ha realitzat 55.080 proves diagnòstiques.