Humanitat, imparcialitat, independència,
neutralitat, voluntariat, unitat i universalitat.

Aquests set principis componen la pedra angular sobre la qual es va construir la Creu Roja a Balears fa ja 145 anys.

Entre 1874 i 1914 el fundador i primer president de l’entitat, Manuel Villalonga Pérez, es posa al capdavant d’un pro-jecte que, inicialment, desplega una intensa activitat de beneficència alimentària i sanitària.

En una etapa posterior, aquesta última es converteix en l’eix de les actuacions gràcies a l’obertura de dispensaris i consultoris mèdics per tot el territori balear.

El 1947 es produeix el replegament de tots aquests recursos, per concentrar-los i oferir-los des d’un únic edifici: neix l’Hospital de la Creu Roja de Mallorca, que obre les seves portes al maig de 1949.

D’on venim
i cap a on anem

Servicios Hospitalarios Cruz Roja Palma

Tot l’anterior no se sustenta en una acció individual i localitzada. Ben al contrari, l’hospital és tot just una peça més de l’engranatge que ha aconseguit compondre Creu Roja des que Henry Dunant donés forma a aquest moviment internacional en 1863. </ P>

Aquella missió original de pal·liar el dolor i l’angoixa en els camps de batalla ha crescut i s’ha diversificat. Principalment per poder complir aquest precepte fundacional de prevenir i atendre el sofriment en tot moment i lloc. </ P>

Amb els anys, ha estat necessari compondre l’acció humanitària per a les víctimes dels conflictes bèl·lics, així com la dirigida a les dels desastres naturals i d’un altre tipus en temps i zones de pau. </ p>
El tercer moviment internacional de la Creu Roja, i el que en definitiva dóna sentit al projecte de l’hospital, és el de l’acció preventiva i en favor del benestar social i la qualitat de vida. Són aquests els objectius en què posem el focus per millorar la nostra acció, ampliar la nostra cobertura i oferir-li al ciutadà una assistència òptima, gràcies a la tasca d’un equip de 140 professionals.

Amb la reforma en marxa es fa realitat la màxima que volem aplicar a l’hospital al segle XXI: evolucionem amb tu, millorem per tu.

SERVEIS HOSPITALARIS

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Rehabilitació

Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospitalització

El nostre compromís amb la cronicitat de les Balears.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Cirurgia

Ampliem el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Consultes
Externes

Noves especialitats, equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Proves
Diagnòstiques

Realitzem proves radiològiques, anàlisis clíniques, endoscòpies, etc., amb l’objectiu d’oferir un tractament complet als nostres pacients.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospital de Dia

Un equip multidisciplinari té cura i tracta a “la nostra gent gran” amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia en la seva vida quotidiana, aportant-los major qualitat de vida.