+40.000

sessions en un any

És la dada de 2018 que permet calibrar l’impacte del Servei de Rehabilitació en l’activitat quotidiana de l’Hospital de la Creu Roja.

Tot i que les principals patologies que arriben a les instal·lacions vénen marcades pels hospitals de referència que deriven als pacients, traumatologia és, sens dubte, l’especialitat més necessària per als usuaris.

rehabilitación cruz roja palma

QUE OFERIM

Principalment, una assistència enfocada a restablir al pacient de la seva patologia o lesió amb la major professionalitat i atenció . Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors, perquè la recuperació sigui eficaç.

D’aquest servei s’encarreguen en l’actualitat un metge-rehabilitador, un coordinador de fisioteràpia, vuit fisioterapeutes i 2 auxiliars .

servicio rehabilitación cruz roja

ESPECIALITATS

En el servei són atesos pacients amb diferents patologies o necessitats als quals se’ls aplica el tractament especialitzat que necessiten. Amb un tracte personalitzat i proper, atenem a pacients de traumatologia, neurologia, etcètera, el tractament és supervisat pel nostre equip de metges rehabilitadors i adaptat a les necessitats de cada lesió, patologia i pacient.

rehabilitación cruz roja mallorca

LA FUTURA UNITAT

Després de la reforma, el conjunt de sessions de fisioteràpia i rehabilitació augmentarà. Per això es preveu una sala principal de més de 100 m2 , on es realitzarà el grup principal de tècniques de rehabilitació, individuals i grupals. També es disposarà de 4 boxs individuals per a teràpies especials, i una zona de electroteràpia .

Pensant en el nostre personal, a l’entrada de la unitat estaran ubicats els vestidors, femenins i masculins, i amb l’objectiu de facilitar l’accés als pacients ambulants, la Unitat de Rehabilitació estarà ubicada a la planta baixa.

SERVEIS HOSPITALARIS

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Rehabilitació

Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospitalització

El nostre compromís amb la cronicitat de les Balears.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Cirurgia

Ampliem el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Consultes
Externes

Noves especialitats, equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Proves
Diagnòstiques

Realitzem proves radiològiques, anàlisis clíniques, endoscòpies, etc., amb l’objectiu d’oferir un tractament complet als nostres pacients.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospital de Dia

Un equip multidisciplinari té cura i tracta a “la nostra gent gran” amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia en la seva vida quotidiana, aportant-los major qualitat de vida.