2

Plantes

35

Habitacions

73

Llits

30

Places d’Hospital de Dia

és la composició de la nostra actual Unitat d’Hospitalització.

Com totes les unitats d’aquest tipus, la nostra missió és atendre de forma òptima a aquelles persones amb malalties o processos crònics, en diferents nivells de dependència i graus de complexitat clínica, que ens són derivades, així com pacients quirúrgics l’estada dels quals és de pocs dies .

hospitalización cruz roja palma

EL COMPLEMENT
DE LA SATISFACCIÓ

Un pacient satisfet és un èxit, no només per les consideracions clíniques que implica, sinó perquè creiem que s’ha aconseguit també aportar-li el tractament i les cures que millor poden actuar si és el cas, sense renunciar al tracte i el confort que es mereix . Per aquest motiu, tot el personal de la Unitat està bolcat en atendre els usuaris en les millors condicions.

MILLORA
DE LES INSTAL.LACIONS

El nostre objectiu és proporcionar als pacients atesos tractament, rehabilitació i cures que els reportin la major qualitat de vida possible, volem que les instal·lacions estiguin en consonància amb això, tenint en compte les necessitats dels pacients de curta estada com els pacients crònics de llarga estada. El projecte en marxa preveu dotar aquest servei d’hospitalització de tot el necessari perquè l’estada sigui el més confortable i efectiva possible.

El grau de satisfacció:

0%
Segons més de 2.000 enquestes anuals.

SERVEIS HOSPITALARIS

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Rehabilitació

Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospitalització

El nostre compromís amb la cronicitat de les Balears.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Cirurgia

Ampliem el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Consultes
Externes

Noves especialitats, equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Proves
Diagnòstiques

Realitzem proves radiològiques, anàlisis clíniques, endoscòpies, etc., amb l’objectiu d’oferir un tractament complet als nostres pacients.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospital de Dia

Un equip multidisciplinari té cura i tracta a “la nostra gent gran” amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia en la seva vida quotidiana, aportant-los major qualitat de vida.