900

intervencions de cirugia
major en un any

Pel que fa a la cirurgia ambulatòria és una modalitat assistencial tan segura com la que es realitza amb ingrés convencional del pacient , sempre que els facultatius la considerin practicable i se segueixin escrupolosament els protocols clínics i els principis organitzatius.

Hèrnies, fístules, lipomes i vesícules són els principals motius pels quals es sotmet als pacients a una cirurgia general a l’Hospital de la Creu Roja de Palma. Aquesta activitat és valorada positivament per més del 85% dels usuaris , que incideixen en agrair el tracte rebut per part de tot el personal. Aquest reconeixement és una motivació afegida per seguir destacant al quiròfan i fora d’ell …

4500

intervencions de cirugia
menor en un any

cirugia ambulatoria cruz roja palma

EQUIP PROFESSIONAL

A l’Hospital de la Creu Roja disposem de 3 quiròfans que operen en torns de matí i tarda, de dilluns a divendres. L’equip professional està format per 6 DUE, 6 auxiliars, especialistes en cirurgia general i de l’aparell digestiu, així com un ampli grup de metges col·laboradors compost per anestesistes, oftalmòlegs, cirurgians i uròlegs. Per especialitat, i en el cas del nostre centre, les cirurgies ambulatòries més practicades tenen a veure amb urologia, oftalmologia, sistema digestiu i traumatologia. De fet, ampliar el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia és una de les grans apostes i objectius de l’hospital per afrontar la nova etapa que s’obre amb la modernització i reformes en marxa .

quirófanos cirugia ambulatoria palma

QUIRÒFANS PUNTERS

A causa del compromís de l’organització amb els nostres pacients i amb la innovació, l’Hospital Creu Roja realitza un important esforç constant per l’adquisició de nova maquinària que permeti posar a disposició dels nostres pacients els últims avenços mèdics. Això redunda en avantatges per als usuaris del nostre sistema en millors postoperatoris, més seguretat quirúrgica, etc., i també en avantatges per als nostres professionals en la seva pràctica diària. La tecnologia suposa un gran aliat a l’hora de poder prestar els millors serveis als nostres pacients.

SERVEIS HOSPITALARIS

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Rehabilitació

Apliquem les tècniques més efectives i els tractaments més innovadors.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospitalització

El nostre compromís amb la cronicitat de les Balears.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Cirurgia

Ampliem el catàleg d’especialitats en l’àmbit de la cirurgia.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Consultes
Externes

Noves especialitats, equipaments d’última generació i un quadre mèdic preparat.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Proves
Diagnòstiques

Realitzem proves radiològiques, anàlisis clíniques, endoscòpies, etc., amb l’objectiu d’oferir un tractament complet als nostres pacients.

rehabilitacion hospital cruz roja palma

Hospital de Dia

Un equip multidisciplinari té cura i tracta a “la nostra gent gran” amb l’objectiu de millorar el seu dia a dia en la seva vida quotidiana, aportant-los major qualitat de vida.