+ que salut Creu Roja Hospitals és molt més que un hospital. Descobreix què feim per retornar a la societat tot allò que ella ens dona
NP_cat_+quesalut2024-07-01T14:53:59+02:00

+ QUE SALUT

Creu Roja Hospitals és una centre hospitalari sense ànim de lucre que forma part de la Creu Roja, el moviment humanitari més gran del món, que ofereix serveis sanitaris a tota la població de Mallorca amb un accentuat enfoc social i solidari.

 “+ que salut” és l’obra social de Creu Roja Hospitals destinada a millorar la qualitat de vida de les persones,  especialment de les persones més desfavorides. Amb aquesta finalitat, cada any, destinam una part dels nostres recursos a projectes socials que afavoreixin el benestar de les persones més vulnerables i les seves condicions de vida en el seu sentit més ampli: benestar físic, emocional i social.

I tot això és possible gràcies a persones voluntàries que dediquen el seu temps a ajudar i acompanyar a les persones ingressades en el nostre centre de forma desinteressada. El voluntariat de la Creu Roja a l’hospital forma part dels nostres equips i contribueixen, de forma molt especial, a canviar la vida de les persones.

Organitzam horts terapèutics amb els pacients sociosanitaris per millorar la seva salut mental i emocional, feim companyia a les persones ingressades que no tenen cap xarxa familiar o social per evitar la solitud no desitjada, la solitud que fa mal. Anam d’excursió per apropar a la natura als pacients amb problemes de mobilitat amb l’ajuda de la cadira Joellëte. Iniciatives, totes elles, orientades a fomentar una millora global de la salut de les persones i generar un impacte positiu en la seva vida.

En l’actualitat, a Creu Roja som més de 16.000 persones sòcies i prop de 2.000 persones voluntàries. Són moltes les persones s’han beneficiat dels programes + que salud de Creu Roja Hospitals.

ÀMBITS D’ACTUACIÓ

+ qeu salud ámbito medio ambiente

Medi ambient

+ que salud ámbito sociosanitario

Sociosanitaris

+ que salud, excursiones para pacientes de larga duración

Àmbit social

Slide Segueix-nos Totes las novetats, els nostres metges i molt més a les nostres xarxes socials

ACTUALITAT

Go to Top