Creu Roja Hospitals rep l’actualització del certificat ISO 9001 de la mà de Aenor pel seu destacat sistema de gestió de qualitat.

Palma, 6 de febrer. El centre hospitalari de Creu Roja Hospitals s’enorgulleix d’anunciar que ha superat, una vegada més, el procés de recertificat de la norma ISO 9001:2015 pel seu excel·lent sistema de gestió de qualitat, atorgat per Aenor. A l’acte de lliurament han acudit Xim Torrebella, gerent de l’hospital, Salvador Ibañez, director de les Seus Balears, Comunitat Valenciana i Murcia de Aenor i Miguel Tuñón, Tècnic Desenvolupament de negoci de Balears de Aenor.

Aquest reconeixement revalida el compromís de l’hospital per mantenir els més alts estàndards de qualitat. Aquesta certificació, a més de confirmar l’eficàcia dels processos interns de l’hospital, garanteix als pacients una atenció sanitària de qualitat en un entorn segur.

A Creu Roja Hospitals, després de les obres de renovació integral de l’edifici i de totes les seves instal·lacions, seguim compromesos amb els més alts estàndards de qualitat i atenció al pacient“, declara Xim Torrebella. Amb aquesta actualització de la norma 9001:2015, l’hospital manté el seu compromís amb l’excel·lència en l’atenció mèdica i es compromet a continuar millorant de manera contínua els seus processos i serveis per a garantir la satisfacció dels seus pacients.